Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem hazırlığı yapmak

Rüyada deprem hazırlığı yapmak

Rüyada deprem hazırlığı yapmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada deprem hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada deprem hazırlığı yapmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulur.

Rüyada depreme hazırlık yapmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sünnet hazırlığı yapmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada ölüme hazırlık yapmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına delalettir.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak ters giden işlerin normale döneceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada yemek hazırlığı yapmak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, güzel günler için çalışılacağına inanılır.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments