Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olması ve kaçmak

Rüyada deprem olması ve kaçmak

Rüyada deprem olması ve kaçmak yaşamının tazeleneceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, her şeyin gönlünce olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olması ve kaçmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada depremden kaçmak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada deprem olurken kaçmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olması ve kaçmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet eder.

Rüyada deprem görüp kaçmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada deprem kaçmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem ve ağlamak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve kurtulduğunu görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada evde depremi yaşamak yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments