Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depo görmek

Rüyada depo görmek

Rüyada depo görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depo gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Rüyada depo temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada boş depo görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada su deposu yapmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet eder.

Rüyada büyük depo görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada benzin deposu görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada su dolu depo görmek işlerinin rast gideceğine, düşmanların çok üzüleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömür deposu görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mazot deposu görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments