Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür deposu görmek

Rüyada kömür deposu görmek

Rüyada kömür deposu görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür deposu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kömür deposu görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada su deposu yapmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rızkın gittikçe azalacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet eder.

Rüyada un deposu görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu depo görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet eder.

Rüyada depo görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok daha iyi günler göreceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada su deposu görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada gıda deposu görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada depoya su doldurmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments