Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük depo görmek

Rüyada büyük depo görmek

Rüyada büyük depo görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada büyük depo gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada büyük depo görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada depo görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu depo görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada kömür deposu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada boş depo görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, geçimini daha rahat sağlayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada depo temizlemek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada depoya su doldurmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Rüyada silah deposu görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments