Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu depo görmek

Rüyada su dolu depo görmek

Rüyada su dolu depo görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, getirisinden daha fazla olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu depo gördüyseniz:

  • Basit sonu olmayan maceralardan kaçının.

Rüyada su dolu depo görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu depo görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, ağız tadının yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada su deposu görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada su deposuna düşmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada su deposu yapmak dargınların barışacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depoya su doldurmak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada mazot deposu görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada buğday deposu görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments