Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su deposu yapmak

Rüyada su deposu yapmak

Rüyada su deposu yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Rüyada su deposu yapmak gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada su deposu yapmak çok hayırlı haberler alacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada su dolu depo görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada su deposu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada depoya su doldurmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada su deposuna düşmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada yiyecek deposu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, çok mutlu olacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş depo görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada benzin deposu görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments