Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş depo görmek

Rüyada boş depo görmek

Rüyada boş depo görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok para kazanacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, mallarının da hayırlı olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, iş hayatının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş depo gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boş depo görmek şeref ve haysiyetin artacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına yorulur.

Rüyada depo temizlemek ortaya bazı projeler koyacağına, onurlu bir hayat süreceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada un deposu görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su deposu yapmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük depo görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada benzin deposu görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, verilen kararların geri çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah deposu görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada su deposuna düşmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments