Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanguru gibi zıplamak

Rüyada kanguru gibi zıplamak

Rüyada kanguru gibi zıplamak istediği oranda da eğleneceğine, dualarının kabul olacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına tabir olunur.

Rüyada kanguru gibi zıplamak gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Rüyada kanguru gibi zıplamak zor durumların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kangurudan kaçmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kanguru görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada kanguru eti görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, borçlarının ödeneceğine, bereketli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada yavru kanguru görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kanguru görmek hayatını yoluna koymaya, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kangurunun kovaladığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına yorulur.

Rüyada kangurudan korkmak başarılarının daim olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments