Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ampul patladığını görmek

Rüyada ampul patladığını görmek

Rüyada ampul patladığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kendini yiyip bitireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ampul patladığını gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Rüyada ampulün patladığını görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada ampul patladığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlamış ampul görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ampul görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet eder.

Rüyada küçük ampul görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ampul ışığı görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yeni hobiler edinileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Rüyada ampul yakmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada ampul görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments