Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ampulün patladığını görmek

Rüyada ampulün patladığını görmek

Rüyada ampulün patladığını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kazancın gittikçe artacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ampulün patladığını gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ampulün patladığını görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ampul patladığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ampul görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık ampul görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ampul ışığı görmek çıkmaza gireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ampul görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ampul ışık görmek ilişkilerin noktalanacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak ampul görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments