Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde mahsur kalmak

Rüyada bir yerde mahsur kalmak

Rüyada bir yerde mahsur kalmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Bilginizi, yeteneklerinizi, hizmetlerinizi veya fikirlerinizi paylaşarak potansiyeli olan bir kişi üzerinde olumlu etki yaratabilirsiniz.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda mahsur kalmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir odada mahsur kalmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına rivayet eder.

Rüyada arabada mahsur kalmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, bereketin ve verimin olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada camide mahsur kalmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansorde mahsur kalmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments