Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde mezar görmek

Rüyada denizin içinde mezar görmek

Rüyada denizin içinde mezar görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde mezar gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada deniz içinde mezar görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde mezar görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalettir.

Rüyada evin içinde mezar görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın içinde ev görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalettir.

Rüyada mezar içinden geçmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, cesaretini yeninden toplayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada mezarın içinde insan görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada mezarın içinden geçmek içinin huzurla dolacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde altın görmek kişinin daha çok kazanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments