Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde mezar görmek

Rüyada evin içinde mezar görmek

Rüyada evin içinde mezar görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, güzel günlerin kapıda olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet eder.

Rüyada evin içinde mezar gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına inanılır.

Rüyada evinin içinde mezar görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada evin içinde mezar görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin içinde mezar görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada cami içinde mezar görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine inanılır.

Rüyada bahçe içinde mezar görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments