Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde altın görmek

Rüyada mezar içinde altın görmek

Rüyada mezar içinde altın görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, hep dua edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulur.

Rüyada mezar içinde altın gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mezar içinde altın görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde olduğunu görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, maddi gücünü yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın içinde su görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, huzurun kaçacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde insan görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini mezar içinde görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık içinde ev görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık içinden geçmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments