Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde boğulmak

Rüyada denizin içinde boğulmak

Rüyada denizin içinde boğulmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatın kolaylaşacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, darlık içine düşeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde boğulmak gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada denizin içinde boğulmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini bokun içinde görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, geleceğine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini bokun içinde görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada su içinde boğulmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokun içinde yüzmek maddi imkânlarının azalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde boğulmak onlarla arasının açılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işarettir.

Rüyada kan içinde boğulmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada birini denizde boğulurken görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments