Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bokun içinde görmek

Rüyada kendini bokun içinde görmek

Rüyada kendini bokun içinde görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini bokun içinde gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Rüyada kendini bokun içinde görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde boğulmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada kan içinde boğulmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada su içinde boğulmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, üzücü haberler alacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde boğulmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, spor yapmaya başlanılacağına delalettir.

Rüyada bokun içinde yüzmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birini bokun içinde görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu eline almak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, asil kimselerden çıkacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments