Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan içinde boğulmak

Rüyada kan içinde boğulmak

Rüyada kan içinde boğulmak insanlarla tartışacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan içinde boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Rüyada kan içinde boğulmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Rüyada su içinde boğulmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ticaretin önünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde boğulmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde boğulmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada kendini bokun içinde görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada bokun içinde yüzmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, azap çektiğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada birini bokun içinde görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını kanlar içinde görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments