Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini denizde boğulurken görmek

Rüyada birini denizde boğulurken görmek

Rüyada birini denizde boğulurken görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, güveninin artacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kendisine olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini denizde boğulurken gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada birini denizde boğulurken görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece denizde boğulmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi durumun düzeleceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulup ölmek gelirin tükeneceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize atlayıp boğulmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlarla uyumunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin denizde boğulduğunu görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Rüyada deniz boğulduğunu görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hem hayatının kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments