Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin donduğunu görmek

Rüyada denizin donduğunu görmek

Rüyada denizin donduğunu görmek sorunların üstüste geleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, zenginliğinin artacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Rüyada denizin donduğunu gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Rüyada denizin donduğunu görmek işlerin artacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş meyve görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurucuda balık görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurulmuş tavuk görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurulmuş et görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, şansının döneceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun donduğunu görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin donduğunu görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments