Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurulmuş mısır görmek

Rüyada dondurulmuş mısır görmek

Rüyada dondurulmuş mısır görmek başarının garantileneceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret eder.

Rüyada dondurulmuş mısır gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi arttıracak veya iş, eğitim ya da coğrafi değişiklik gerektiren konularda yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada karda donmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, fenalıkta bulunmaya alamet eder.

Rüyada dondurulmuş et görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin donduğunu görmek iyileşme göstereceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun donduğunu görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada gölün donduğunu görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin dondurucu görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuktan donmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments