Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurulmuş tavuk görmek

Rüyada dondurulmuş tavuk görmek

Rüyada dondurulmuş tavuk görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, alkış alacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş tavuk gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Rüyada dondurulmuş tavuk görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dondurulmuş et görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölün donduğunu görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin dondurucu görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanların donduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada dondurulmuş hayvan görmek tüm arzularının yerine geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hataların düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments