Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurulmuş meyve görmek

Rüyada dondurulmuş meyve görmek

Rüyada dondurulmuş meyve görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, şansın kaçacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurulmuş meyve gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada dondurulmuş meyve görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada dondurulmuş hayvan görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulur.

Rüyada dondurulmuş et görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada dondurulmuş tavuk görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet eder.

Rüyada denizin donduğunu görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurulmuş yemek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments