Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun donduğunu görmek

Rüyada suyun donduğunu görmek

Rüyada suyun donduğunu görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada suyun donduğunu gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada suyun donduğunu görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada denizin donduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuktan donmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin dondurucu görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurulmuş tavuk görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, fakirleşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş hayvan görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa tabir olunur.

Rüyada dondurulmuş balık görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada karda donmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments