Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurucuda balık görmek

Rüyada dondurucuda balık görmek

Rüyada dondurucuda balık görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada dondurucuda balık gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Rüyada dondurulmuş balık görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurucuda balık görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş et görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Rüyada başkasının donduğunu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurucuda et görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına yorulur.

Rüyada dondurulmuş meyve görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada derin dondurucu görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun donduğunu görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments