Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak

Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak

Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada denizden altın çıkarmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinden altın çıkarmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin dibine inmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibini görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada denizin dibinde uyumak düşmanlarının güçleneceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada deniz dibi görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde dibe batmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments