Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibinde ev görmek

Rüyada denizin dibinde ev görmek

Rüyada denizin dibinde ev görmek bundan da son derece mutlu olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada denizin dibinde ev gördüyseniz:

  • Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada deniz dibinde ev görmek oğlu evli ise boşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dibinde ev görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde para görmek insanlara olan güvenin artacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibinde yürümek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada denizi dibini görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dibinde yüzmek daha rahat bir hayatı olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada uçurum dibinde deniz görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments