Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibine dalmak

Rüyada denizin dibine dalmak

Rüyada denizin dibine dalmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada denizin dibine dalmak gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Rüyada denizin dibine dalmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada denize dip dalmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerinin bollaşacağına, gergin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dibine dalmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada denizde dibe dalmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda dibe dalmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dip dalmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, işlerinin düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dibe dalmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun dibine dalmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni malların alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments