Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibinde olduğunu görmek

Rüyada denizin dibinde olduğunu görmek

Rüyada denizin dibinde olduğunu görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, mevki kazanacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibinde olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada dibi taşlı deniz görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin dibine düşmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada denizin dibinde oturmak yüklü bir miktar borç verileceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada uçurum dibinde deniz görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dibinde balık görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibinde ev görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, övgü dolu sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibinde yürümek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin dibini görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments