Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize köprü yapmak

Rüyada denize köprü yapmak

Rüyada denize köprü yapmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kimseyle konuşmayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada denize köprü yapmak gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada denize köprü yapmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Rüyada köprü yapmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, malını ve canını emniyete alacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir köprü yapmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada köprüden denize atlamak sevinç ve sürura, göğüs germek zorunda kalınacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya inanılır.

Rüyada köprüden denize bakmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, mutlu bir evliliğe delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments