Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü yapmak

Rüyada köprü yapmak

Rüyada köprü yapmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada köprü yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmeniz imajınızı kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada denize köprü yapmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprü yapmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada demir köprü yapmak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım köprü görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yol köprü görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevindirici haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek düzeninin bozulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, bol bol moral depolanacağına işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments