Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir köprü yapmak

Rüyada demir köprü yapmak

Rüyada demir köprü yapmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret eder.

Rüyada demir köprü yapmak gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada demir köprü yapmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada demirden köprü görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada demir köprü görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada demir köprüden geçmek iş için gurbete gidileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına alamet eder.

Rüyada köprü yapmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize köprü yapmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, canının sıkılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kaynak yapmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalettir.

Rüyada demir kaynağı yapmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, çalıştığına değeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments