Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize girmek yüzmek

Rüyada denize girmek yüzmek

Rüyada denize girmek yüzmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize girmek yüzmek gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada denize girmek yüzmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya girmek yüzmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, mevlit okutacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz yüzmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sıkıntının, derdin sona ereceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada birinin denizde yüzdüğünü görmek işlerin de yolunda gideceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments