Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya girmek yüzmek

Rüyada suya girmek yüzmek

Rüyada suya girmek yüzmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, pek az kazanç getireceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada suya girmek yüzmek gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada suya girmek yüzmek hedeflere ulaşılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada denize girmek yüzmek keyifli olacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde yüzmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada berrak sularda yüzmek küslükleri bitireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde yüzmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya atlamak yüzmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma inanılır.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalettir.

Rüyada su yüzmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments