Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek

Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek

Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, feraha ermeye, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Rüyada denizin derinliklerinde yüzmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada denizin derinliklerine inmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada denizin derinliklerine dalmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada derinlik görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, şansının da açık olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle denizde yüzmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada elbiseyle denizde yüzmek maddi zarara uğrayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Rüyada denizde biriyle yüzmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık denizde yüzmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments