Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada birinin denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada birinin denizde yüzdüğünü görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada birinin denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada eşinin denizde yüzdüğünü görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle denizde yüzmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumlu denizde yüzmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, kişinin her türlü zenginliğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde dalarak yüzmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işarettir.

Rüyada buzlu denizde yüzmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işarettir.

Rüyada denizde yüzdüğü görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments