Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiliti açmak

Rüyada kiliti açmak

Rüyada kiliti açmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kiliti açmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kapı kilidini açmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kapının kilidini açmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiliti açmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapı açmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, düşmanlarını kaybetmeye, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kilidi açmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti açmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapi kilidi açmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments