Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kilitle açmak

Rüyada kapıyı kilitle açmak

Rüyada kapıyı kilitle açmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı kilitle açmak gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Rüyada kapıyı kilitle açmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada kapı kiliti açmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalettir.

Rüyada kapının kilidini açmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada kapı kilidini açmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada kilitli kapı açmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada evin kilidini açmak tatsızlık olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalettir.

Rüyada kapi kilidi açmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, hastalıklarının düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments