Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapi kilidi açmak

Rüyada kapi kilidi açmak

Rüyada kapi kilidi açmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada kapi kilidi açmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kapi kilidi açmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiliti açmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilidi açmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarla kilidi açmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına yorulur.

Rüyada kapı kiliti açmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada demir kilit açmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilit açmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ana baba dualarının alınacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments