Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar kilit açmak

Rüyada anahtar kilit açmak

Rüyada anahtar kilit açmak hayırlı bir işe başlayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine tabir olunur.

Rüyada anahtar kilit açmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada anahtarla kilidi açmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar kilit açmak çok zarar göreceğine, doğru işler yapacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada kapının kilidini açmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilit açmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kendisini mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiliti açmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada demir kilit açmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments