Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize boğulmak

Rüyada denize boğulmak

Rüyada denize boğulmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize boğulmak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada kardeşini denizde boğulduğunu görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada temiz denizde boğulmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments