Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz denizde boğulmak

Rüyada temiz denizde boğulmak

Rüyada temiz denizde boğulmak karasızlık yaşayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz denizde boğulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada temiz denizde boğulmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, asla harama bulaşmayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek güzel günlere kavuşacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada temiz suda boğulmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, umutlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada çok temiz deniz görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru temiz deniz görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ümitlerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz deniz suyu görmek konforundan da ödün vereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine yorulur.

Rüyada temiz su deniz görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yeni kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada temiz bir denizde yüzmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hem verimi yükselteceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments