Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kumuna batmak

Rüyada deniz kumuna batmak

Rüyada deniz kumuna batmak maddi varlığının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kumuna batmak gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada deniz kumuna batmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada denizde batmak amacına nail olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yol yordam öğretileceğine işarettir.

Rüyada arabayla denize batmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada denizde dibe batmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle denize batmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada deniz batmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibine batmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, şeytanın aklına uyacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde kuma batmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments