Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize bakmak

Rüyada denize bakmak

Rüyada denize bakmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hayırlı işe, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize bakmak gördüyseniz:

  • Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada terastan denize bakmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan denize bakmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan denize bakmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden denize bakmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, helal rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denize uzaktan bakmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işarettir.

Rüyada durgun denize bakmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, işlerin yoluna gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments