Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan denize bakmak

Rüyada yukarıdan denize bakmak

Rüyada yukarıdan denize bakmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yukarıdan denize bakmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada denize yukarıdan bakmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan denize bakmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıya bakmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada kabeye yukarıdan bakmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birine yukarıdan bakmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan bakmak çok güzel adımlar atılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments