Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan birini görmek

Rüyada denizde boğulan birini görmek

Rüyada denizde boğulan birini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan birini gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Rüyada boklu deniz görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize boğulmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendini denizde boğulurken görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments