Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden gelen birini görmek

Rüyada denizden gelen birini görmek

Rüyada denizden gelen birini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok daha fazla adım atacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizden gelen birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Rüyada denizden gelen birini görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada denizden gelen at görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yolunun hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden gelen hortum görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada izne gelen asker görmek yüzünde güller açacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, elinin bollaşacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işarettir.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, elinin sıkışacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, pek çok olumlu gelişmelere yorulur.

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments