Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelen birini görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelenleri görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak onlara hayrının dokunacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, tamamlanmadan kalacağına işaret eder.

Rüyada hacdan gelen birine sarılmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments