Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelen misafire kapı açmamak

Rüyada gelen misafire kapı açmamak

Rüyada gelen misafire kapı açmamak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada misafire kapı açmamak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalan kapıyı açmamak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kazancının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada gelen misafiri istememek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments