Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulmak

Rüyada denizde boğulmak

Rüyada denizde boğulmak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, tüm keyfinin kaçacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bilgi ile donanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir.

Rüyada birinin denizde boğulduğunu görmek işlerin düşeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini denizde boğulduğunu görmek kötü günlerin geride kalacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada deniz boğulduğunu görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin denizde boğulduğunu görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin denizde boğulduğunu görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments